20.02.2003 12:00 Alder: 21 yrs

Skrevet af:
JesusNet.dk

Rejsehåndbøger og trafiktavler

Rejsehåndbøger er meget nyttige. De hjælper os til at finde vej til vort rejsemål. De gør turen smuk, spændende og advarer os om ting, vi bør undgå.

Bibelen er en rejsehåndbog for vores rejse gennem livet. Mange har rejsehåndbogen, men den gør ingen gavn. Tværtimod får den lov at samle støv på boghylden eller i skuffen.

Trafiktavler og bibelvers har en funktion, som ligner hinanden temmelig meget. Trafiktavlerne hjælper os til nå vort mål uden uheld. Overser eller ignorerer vi trafiktavlerne, sætter vi både vort eget og andres liv på spil.

I Bibelen giver Gud os nogle færdselsregler og trafiktavler for vores livsrejse. Vil vi nå vort rejsemål – det evige liv – må vi følge disse tavler. Vælger vi at se bort fra Skaberens råd om større færdselssikkerhed, går vi glip af et dejligt liv her på jorden, og mister samtidig det evige liv.

Vi ses forhåbentlig ved vort fælles rejsemål. Indtil da, brug Guds rejsehåndbog og hold godt øje med hans trafiktavler. Det er livet om at gøre.

God rejse!


Skrevet af:
JesusNet.dk

Lagt på nettet 20.02.2003

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også