Støt jesusnet.dks arbejde

jesusnet.dk er hovedsagligt finansieret af indsamlede midler og dermed afhængig af frivillige gaver til at dække drift og lønninger.

Derfor beder vi frimodigt om en gave - hvis du på den ene eller anden måde har glæde af et af vores mange tilbud, eller bare gerne vil støtte jesusnet.dks arbejde

Alle gaver til jesusnet.dk er fradragsberettigede, da vi er en del af Indre Mission. Det er en forudsætning for fradrag, at du oplyser dit CPR-nummer til Indre Missions økonomiafdeling.

Fradragsregler

Når du oplyser dit CPR nummer (eller IM givernummer) sammen med din indbetaling, indberetter vi automatisk din gave til SKAT. SKAT trækker så dit gavebeløb fra det beløb du betaler skat af. Det gælder op til maks. 15.000 kr om året.

Det betyder at hver gang du giver 100 kr til jesusnet.dk, koster det dig i virkeligheden kun ca. 60 kr fordi du samtidig sparer i skat.

DANKORT

Du kan støtte med både store og små engangsbeløb med Dankort ved at klikke på knappen herunder og følge instrukserne.

KONTOOVERFØRSEL

Du er også velkommen til at indsætte et beløb på nedenstående konto:

Jyske Bank
Reg.nr. 7170
Kontonr. 22 12 631

Mærk din indbetaling "jesusnet.dk".

FAST BIDRAG VIA PBS

Det er også muligt at støtte jesusnet.dk med et fast månedligt bidrag via PBS. Du kan tilmelde dig ved at sende et brev med oplysning om navn, adresse, CPR-nummer, bankkonto og beløb, du ønsker at støtte med til

jesusnet.dk
Korskærvej 25
7000 Fredericia


Mærk kuverten med "fast bidrag".