Samtalerum

Anonymt, fortroligt og live

I samtalerummet kan du tale med en kristen om alt, hvad du har på hjerte. Det er 100% anonymt, live og fortroligt.

Hold øje med det grønne og hvide ikon nederst i højre hjørne med taleboblen "Brug for en snak? Samtalerummet er åbent nu!" Når den er fremme er samtalerummet åbent. 

Hvis du hellere vil have en snak i telefonen, er du også velkommen til at kontakte Sjælesorgslinjen på 8227 1333 og få en anonym og fortrolig samtale på telefon med en erfaren kristen. Sjælesorgslinjen er åben alle mandage kl. 19.00 - 20.00.

Samtaleværter

Finn Andersen

  • Fritidsforkynder i IM
  • bor i Børkop

Jeg har modtaget så meget fra Jesus, at jeg ikke kan lade være med at fortælle om det. Der er også mange som gerne vil høre mere - og det vil jeg gerne hjælpe med.

Finn Najbjerg

  • missionær i IM
  • bor i Vinderslev ved Kjellerup

Det største for mig er, at leve med Jesus i mit liv, hverdag og evighed. Derfor vil jeg gerne hjælpe andre med at finde troen på Jesus og leve med ham.

Maria Legarth

  • Missionskonsulent i Indre Mission
  • Bor i Hillerød, gift og mor til tre store børn

Mit liv ville være tomt uden Guds uendelige kærlighed  og Jesus'  sejr over al verdens ondskab. Det er en stor lettelse, at Gud er med mig både på de gode og de dårlige dage, så jeg aldrig er alene.

Kristian Lindholm

  • Regionsleder i Indre Mission
  • Bor i Aarhus

At kunne stille spørgsmål ved det at tro har altid været vigtigt for mig. Hvis vi ikke spørger ind til det, vi ikke kender til, så forbliver vi i uvisheden. At hjælpe med svar er en af grundene til, at jeg sidder her.

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Andre tilbud om samtale

Sjælesorgslinjen

Læs mere om Sjælesorgslinjen

Tlf: 82 27 13 33

Agape: PsykTro-linjen
Tlf: 24 80 30 22 (kl. 19-22)
Læs om linjen på psyktro.dk

Abortlinien
Tlf: 48 39 48 48 (kl. 18-23)
Mail: post@abortlinien.dk
Læs om tjenesten på abortlinien.dk

KRIS - Kristen Rådgivning for Incestofre og Seksuelt misbrugte
Læs mere på kris-dk.dk

AdamOgEva.dk
Brevkasse med anonym sexrådgivning