31.07.2021 23:13 Age: 3 yrs
Lilian Holm Kofod

Skrevet af:
Lilian Holm Kofod

Døden udvisker forskellene

I livet kan der være forskel på mennesker. Efter døden er det kun relationen til Jesus der gør nogen forskel 

Kirkegård

Jeg gik en tur på kirkegården, da jeg var på besøg hos min far. Det var den gamle del af kirkegården, hvor der på mange gravsten står, hvilken titel de afdøde havde i livet.

Forskelle i livet

Lærere, bagermestre, snedkermestre, murermestre, papirmestre, maskinsmede, bankdirektører, fotografer, overportører, fabriksdirektører, overretssagførere, apotekere, træhandlere. Her lå de side om side. Med hver sin gravsten.

Nogle med en stor og flot sten, mens den hos andre var lille og beskeden. I livet var forskellen sikkert markant, ikke mindst på det økonomiske område. Har man set Matador, vil man også vide, at disse forskelle spillede ind i relationerne imellem mennesker. Der var nogle af de mere velbemidlede, der så ned på de fattige.

Nu ligger de her på kirkegården side om side. Døde. Nu er de ens stillet. Ingen ser ned på nogen!

Relationen til Jesus

Når vi står ved dødens tærskel, udviskes forskellene. Hvor vejen går på den anden side af døden, afhænger af en ting: relationen til Jesus. Her er det helt lige meget, hvor mange millioner vi har på bankkontoen, om vi ejer en Porsche eller det største og flotteste hus på Strandvejen.

Det eneste, der betyder noget, er relationen til Jesus. Er han min ven? Tror jeg på ham?

Jeg vil gerne opfordre dig til at få en relation til Jesus. Samværet med ham er fantastisk, for relationen til Jesus er støvsuget for menneskelivets forskelle. Der kan du ånde frit og vide dig elsket helt uden betingelser. Det gælder nu og for altid!


Lilian Holm Kofod

Skrevet af:
Lilian Holm Kofod

Lagt på nettet 31.07.2021

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også