24.08.2024 22:25 Alder: 6 days
Hanna Mørk

Skrevet af:
Hanna Mørk

Det som aldrig ophører

Den dejlige ferie med sol, is, leg, sjov og gode mennesker ophører på et tidspunkt, men der er noget, der aldrig ophører

 

Foto: unsplash.com/@iamromankraft

Jeg har lige været på bibelcamping, og det er noget, som jeg ser frem til hver eneste sommer. Det er en camping, hvor vi samles nogle gange og hører noget fra Bibelen. Ellers har vi gode samtaler, afslapning, leg og hygge, og hvad der ellers hører campinglivet til.

Jeg har været afsted, siden jeg var fem eller seks år gammel, så for mig kan det ikke være sommer uden at have været på camping først.

Jeg nød at komme helt ned i gear og bare være til. En uge hvor jeg ikke skal tænke på lektierne, som mangler at bliver læst, eller huske at gå tidligt i seng, så jeg kan være frisk til morgendagens undervisning på studiet.

Den triste tanke

Mens det store telt, som dannede ramme om samlingerne, og de sidste fortelte blev pakket ned, kørte min kæreste og jeg videre, for vi skulle til bryllup. Efter sådan en dejlig uge på bibelcamping følte jeg, at jeg burde sidde tilbage med glædestanker, men det gjorde jeg ikke. Jeg kiggede trist ud ad vinduet i bilen, fordi jeg ønskede, vi kom tilbage til campingpladsen senere på aftenen, men det skulle vi ikke, for vores campingferie var ovre.

Kærligheden som varer ved

For mange er sommerferien generelt ved at nå til vejs ende, og hverdagen er så småt begyndt at tage sin plads igen. Måske kender du følelsen af, at din ferie gerne måtte have varet ved?

Oplevelsen mindede mig om noget, som til gengæld aldrig får ende. Det er Guds kærlighed til mig og til dig. Gud lod sin søn dø på et kors for menneskers skyld – af kærlighed til alle mennesker.

Guds kærlighed til mig og til dig ophører altså ikke, ligesom den gode ferie gjorde. Det glædes jeg over. Jeg glædes over, at jeg har en værdi, og at jeg er lige præcis, som jeg skal være. Guds kærlighed er ikke rettet mod nogle bestemte personer, eller mod en bestemt væremåde. Gud elsker alle mennesker, og kærligheden ophæves aldrig.


Hanna Mørk

Skrevet af:
Hanna Mørk

Lagt på nettet 24.08.2024

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også