24.05.2020 17:30 Age: 4 yrs
Lilian Holm Kofod

Skrevet af:
Lilian Holm Kofod

Jesus' blod har antistoffer

Blodtransfusioner med antistoffer fra en person, der har været smittet med Covid-19, kan bekæmpe virussen, antager man. Nadveren i kirken er også en blodtransfusion 

Nadverbæger

Foto: https://www.flickr.com/photos/trustypics/

Gennem de seneste måneder har Corona taget livet af mange mennesker. Behandlingsmuligheder diskuteres, imens vi holder afstand som aldrig før.

Forleden læste jeg en interessant artikel om brug af blod med Covid-19 antistoffer. Fidusen er at give blod med antistoffer fra personer, der har været smittet med Covid-19 til folk, som er syge. Man antager, at antistofferne vil bekæmpe virus, og personen vil blive hurtigere rask. På denne måde forsøger man at overføre immunitet via blodtransfusion.

Tankegangen er ikke ny. Allerede under den spanske borgerkrig eksperimenterede man med netop dette.

Guds behandling

Gud har benyttet sig af en lignende metode, siden verden blev til.

Sagen er den, at vi alle er inficeret med en langt værre virus end Covid-19.

Syndens virus tager livet af os alle og sender os i fortabelsen, hvis ikke vi får behandling.

Gud har opfundet en behandling, der virker. Vi skal have blod fra Jesus. Hans blod indeholder præcis det antistof, vi mangler.

Bibelen taler om, at Jesus var syndfri. Hvordan kan hans blod da indeholde antistof imod syndens virus? Det kan det, fordi Jesus fik lagt hele verdens skyld på sig, da han døde på korset.

Det virker

Vi kan vide, at det virker, fordi Jesus ikke blev i graven. Få dage efter sin død, blev han set i levende live af mere end 500 mennesker. Graven var tom, og ingen har nogensinde kunnet fremvise hans lig.

Jesus lever, og hans blod har antistoffet, som du og jeg har brug for. Vi får det ved at sige ja tak til ham, og nu, hvor kirkerne åbner igen, kan vi gå til gudstjeneste og få hans blod i nadveren.

Synden forsvinder ganske vist ikke i dette liv, men det gør antistoffet heller ikke.


Lilian Holm Kofod

Skrevet af:
Lilian Holm Kofod

Lagt på nettet 24.05.2020

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også