04.02.2013 12:00 Age: 11 yrs
Asbjørn Asmussen

Skrevet af:
Asbjørn Asmussen

Jeg har taget doping

Af og til hører man bekendelser fra sportsfolk om, at de har taget doping. Åbenbart fordi, der er umuligt at nå øverst på sejrsskamlen ved egne kræfter. Der skal som regel lidt ekstra blod og andre medikamenter til. Og det kan jeg egentlig godt forstå.

Det Nye Testamente sammenligner flere gange mit liv med en sportskamp, hvor det gælder om at vinde sejren. Det vil sige at kunne møde Guds dom og nå frem til det evige liv Og jeg tænker nok lidt på samme måde som nogle sportsfolk: Jeg klarer det ikke ved egne kræfter. Jeg vinder ikke "livets sejrskrans", hvis jeg skal klare mig selv. Så jeg må også gå til bekendelse: Jeg har taget imod doping. Jeg har fået hjælp fra "den store læge".

Åndelig doping 

Der findes kun ét menneske, som har opfyldt alle livets krav og er nået i mål ved egen hjælp og kraft. Det er Jesus! Og min eneste mulighed for at få del i den samme sejr, er at følge efter Jesus - at tro på ham. Og det er her, jeg har brug for hjælpen. Det er her jeg har brug for den guddommelige doping: troens overbevisning.

Den åndelige doping er ikke en spand ekstra kræfter til at blive lige som Jesus. Det er ikke muligt for et almindeligt menneske. Den åndelige doping er derimod den tro, som sætter sin lid til, at Jesus har frelst mig og vundet sejren for mig. Det er den Ånd, som Gud sender til hvert eneste mennesker, der beder om Guds nåde og hjælp.

Lovligt 

Det er hverken ulovligt, unfair eller skadeligt at tage imod Guds ånd og tro på ham, som har vundet sejren for mig. Og det helt store er, at der er plads til alle på sejrs-podiet. I Guds rige handler det nemlig ikke om at komme først, men om at komme i mål.


Asbjørn Asmussen

Skrevet af:
Asbjørn Asmussen

Lagt på nettet 04.02.2013

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også