03.09.2021 14:19 Age: 3 yrs
Lilian Holm Kofod

Skrevet af:
Lilian Holm Kofod

Himmelsk døgnvagt

Man kan bede om alt til enhver tid hos Gud. Der er ingen begrænsninger, og det er ganske gratis at få hjælp

Forleden så jeg en firmabil med en reklame, hvor der stod: ”VVS døgnvagt 24/7/365”. Det betyder 24 timer, 7 dage om ugen, 365 dage om året. På firmaets hjemmeside fandt jeg en liste over de ting, man kan få hjælp til: "sprængte vandrør, manglende varme/vand, stoppet afløb, utætte radiatorer”.

Meningen er helt sikkert at kommunikere, at man kan få hjælp til enhver tid. Det slog mig dog, at der vil være en dag hvert fjerde år, hvor man ikke kan få hjælp, hvis man følger reklamens ordlyd. Der er der nemlig 366 dage, fordi det er skudår. Reklamen siger 365 dage. Den 29. februar er med andre ord ikke regnet ind i døgnvagtplanen.

Guds døgnvagt

Bibelen taler om, at Gud har døgnvagt 24/7/366. Her er der ingen begrænsninger – heller ikke det år, der er skudår. Vi kan til enhver tid henvende os til ham.

Spørgsmålet er nu: Hvad kan vi henvende os med?

Hos VVS-døgnvagten er der en skive, man skal ramme indenfor. Hvis man ringer til dem og beder om hjælp til et hul i taget på huset, får man helt sikkert at vide, at det rammer uden for skiven.

Gud har ingen skive, vi skal ramme indenfor, når vi beder til ham.

Vi kan bede om alt!

Hvad koster det?

Jeg har prøvet at gøre brug af VVS-døgnvagten. De kom inden for en time. Det var mega-flot service, men også en ganske høj pris, der stod på regningen bagefter.

Når vi gør brug af Guds døgnvagt, er det ganske gratis. Da Jesus døde på korset, etablerede han den himmelske døgnvagt og klarede regningen for dig og mig, så vi ikke behøver at betale noget.


Lilian Holm Kofod

Skrevet af:
Lilian Holm Kofod

Lagt på nettet 03.09.2021

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også