18.02.2018 16:36 Age: 6 yrs
Nikolai Meyer Møller

Skrevet af:
Nikolai Meyer Møller

Gud ser gennem masken

Hver dag tager jeg en maske på, så andre ikke kan gætte hvem jeg egentlig er. Jeg ville også gerne skjule det overfor Gud, men han gennemskuer mig


Når jeg tænker tilbage på min barndoms fastelavn, husker jeg, at det altid var sjovt at finde frem til den helt rigtige udklædning.

Fantasien kunne få frit løb, og denne ene dag om året kunne jeg få lov til at tage en maske på og være lige den, jeg gerne ville være.

I år har jeg ikke været klædt ud til fastelavn. Der var ikke rigtig nogen grund til det, da jeg ikke skulle til fastelavnsfest. Men alligevel har jeg båret rundt på en maske.

Min hverdagsmaske

Jeg tager nemlig en maske på hver dag. Masken er ganske vist ikke synlig for andre, men jeg tager den på alligevel, for den skjuler de sider af mig, jeg ikke er så stolt af at vise frem.

Når jeg har masken på, bilder jeg mig ind, at jeg er et bedre menneske. Jeg gemmer mine fejl og mangler væk og viser kun det, som andre kan blive imponeret over.

 Bag masken er jeg i virkeligheden som alle andre mennesker. Jeg laver også fejl og gør dumme ting. Jeg kommer også til at svigte andre og gøre dem kede af det. Men når jeg har min maske på, håber jeg, at ingen opdager det.

Gud gennemskuer mig

Mine masker skjuler måske mit sande jeg for omverdenen, men overfor Gud kan de ikke skjule noget. Igen og igen svigter jeg Gud, og jeg kan på ingen måde leve op til det ideal, Gud har sat for mit liv. Jeg ville ønske, jeg kunne skjule det for ham, og lade som om jeg var en anden, end jeg er.

Men det gennemskuer Gud nemt. Alligevel får det ham ikke til at løbe skrigende væk. Gud elsker dig og mig og ønsker at være sammen med os, på trods af alle vores svigt og fejlslagne forsøg på at leve et godt liv.

Gud elsker os alle så højt, at han sendte Jesus til jorden for at tage skylden for de svigt, vi har begået mod Gud. Så vores svigt ikke skal skille os fra Gud. 


Nikolai Meyer Møller

Skrevet af:
Nikolai Meyer Møller

Lagt på nettet 18.02.2018

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også