22.08.2012 12:00 Age: 10 yrs

Skrevet af:
Peter Guldager Dahl

Fars forsikring

Forleden blev jeg opmærksom på, at mine forsikringer trænger til et gennemsyn. Det er som alle andre pengesager møgkedeligt. Men det kan betale sig at have styr på sine forsikringer. For nogen skal jo betale. 

Kontrabas

Der var engang, hvor tingene var enklere. Og billigere. I al fald slap jeg for at tænke på policer og forsikringspræmier. Det var for eksempel min fars forsikring, der måtte holde for, da jeg som teenager kom til at sætte mig på en kontrabas ... 

Men så slog det mig, at sådan er det stadig. I al fald i forhold til de skader, tab og ulykker, jeg skylder for på et menneskeligt plan: Min synd. Det var selvfølgelig synd for kontrabassen, men det er ikke den slags synd, jeg tænker på. Jeg tænker på den synd, jeg begår mod Gud og mennesker, fordi det nu engang er min natur.  Den er der også nogle, der skal betale for. 

Heldigvis er det også min fars forsikring, der må holde for i denne sammenhæng. Min himmelske fars, that is. Selv om jeg har lavet skaden, så er det hans forsikring, der betaler. Han betalte verdens dyreste forsikringspræmie, for at jeg skulle slippe for at blive straffet for det, jeg har gjort forkert. Policen hedder Bibelen, og forsikringen dækker alle Guds børn.


Skrevet af:
Peter Guldager Dahl

Lagt på nettet 22.08.2012

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også