16.03.2019 14:33 Age: 5 yrs
Lilian Holm Kofod

Skrevet af:
Lilian Holm Kofod

Du kan bede om alt

Gud ønsker at være med i hele vores liv

Jeg sidder i et fly. Den årlige ferie til lunere himmelstrøg er begyndt. Turen går til Jordan.

Flyet ruller ud ad startbanen, og jeg bliver presset tilbage i sædet. Det bliver fugtigt i mine håndflader. Mon sikkerheden er i orden? Kan jeg være sikker på, at piloten har styr på det?

Mine tanker bliver til bøn. "Gud! Vil du passe på os! Lad os komme sikkert til Aqaba!" Men er det ikke lidt for meget at blande Gud ind i en flyvetur?

Bibelen taler om, at Gud gerne vil blandes ind i alt i vores liv. Han hører gerne mine bekymringer for flyveturen og min tak, når vi sætter landingshjulene på jorden.

Økonomiske problemer, indbrud, udfordringer på arbejdet, uenighed i ægteskabet – alt, hvad der ligger os på sinde. Gud vil gerne blandes ind i det.

Bøn er et fællesskab

For mig er bøn langt mere end det at fremsige ord med foldede hænder.

Bøn er fællesskab med Gud. Det fællesskab har Jesus skaffet mig, da han med sin død og opstandelse genoprettede forbindelsen til Gud.

I det fællesskab er Gud sammen med mig. Han hører og ser alt, hvad jeg tænker, siger og gør. Jeg kan lade ham blive en del af det. Det er op til mig. Jeg kan tale med ham om mine tanker og følelser.

Bibelen sammenligner Guds omsorg med en fars omsorg for sit barn. Hvilken far ville ikke gøre alt for at hjælpe sit barn?

Sådan en far er Gud for mig. Men kan Gud udrette noget? Han skabte himlen og jorden og hele universet, så mon ikke han kan?

Vil du også gerne have fællesskab med sådan en Gud? Du kan starte nu. Fortæl ham, hvad der optager dig.


Lilian Holm Kofod

Skrevet af:
Lilian Holm Kofod

Lagt på nettet 16.03.2019

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også