13.07.2019 20:33 Age: 5 yrs
Lilian Holm Kofod

Skrevet af:
Lilian Holm Kofod

Alt det med småt

En klausul på en forsikringspolice kan sætte virkningen ud af kraft, når uheldet er ude. På Guds forsikringspolice er der ingen klausuler 

For et par dage siden tikkede en ny forsikringspolice ind i min e-boks. Nysgerrigheden sendte mig ind på siden. Her fandt jeg en forsikringspolice, der hurtigt fik det glade smil frem. Wau, tænkte jeg. Det er det rigtige selskab, jeg har valgt.

Policen er på 15 sider. Jeg bladrede dem hurtigt igennem. Næsten til sidst så jeg noget, der fik smilet til at stivne! Der er ikke mindre end 11 klausuler.

En klausul betyder, at hvis der sker nogle bestemte ting, er jeg ikke dækket af forsikringen alligevel.

Det er godt gemt væk nede i bunden. Kun de mest nysgerrige opdager det.

Min livsforsikring

Jeg har en livsforsikring. Faktisk har jeg to. Den ene har jeg i et forsikringsselskab. Den har klausuler.

Den anden har jeg i et selskab, der hedder Jesus. Denne forsikring har et særligt indhold. Den dækker konsekvensen af alle min fejl og mangler. Konsekvensen er fortabelse. Bibelen kalder det også at dø.

Jesus har udstedt en police til mig. I den står der, at han taget den konsekvens, jeg skulle have haft, så jeg ikke skal dø, men leve evigt sammen med ham.

Denne forsikring kostede Jesus dyrt. Han betalte med sit eget liv for at oprette en police med dit og mit navn på.

Policen adskiller sig fra andre ved at være fri for klausuler. Det er nok, at mit navn står på den. Så gælder den.

Kunne du tænke dig sådan en forsikring?

Du får den ved at henvende dig til Jesus. En bøn til ham om, at du gerne vil være dækket den dag, dit regnskab skal gøres op, er nok. Jeg tør godt love, at du ikke bliver skuffet, for han skriver ikke noget med småt i håb om, at du overser det.


Lilian Holm Kofod

Skrevet af:
Lilian Holm Kofod

Lagt på nettet 13.07.2019

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også