09.01.2013 12:00 Alder: 8 yrs
Asbjørn Asmussen

Skrevet af:
Asbjørn Asmussen

Verdens bedste nytårsforsæt

Det er højsæson for nytårsforsætter - og for de nederlag og skuffelser, der følger med når de højtidelige forsætter bliver brudt eller løber ud i sandet. Men verdens bedste nytårsforsæt holder og det skuffer ikke.

Det er sådan med nytårsforsætter, at vi som regel skal gøre en ekstra indsats for at de holder. Det kan være vaner der skal ændres eller bestemte opgaver der skal løses. Og som regel er det ikke de letteste.

Men verdens bedste nytårsforsæt kræver ikke den store indsats. Det er ikke hårdt arbejde. Det er såmænd blot et enkelt skridt. Ja faktisk kun nogle enkle ord. Det er nemlig denne bøn: Jesus, jeg ønsker at du skal være herre i mit liv.

At tage skridtet til at bede denne bøn kan være svært, men selve bønnen er enkel og ligetil. Og når denne bøn er bedt, så har jeg gjort det vigtigste og det største jeg kan gøre. Nemlig at opgive kampen for selv at at være herre i mit eget liv og i stedet overlade pladsen til Jesus.

Han har nemlig gjort alt arbejdet for at opfylde min bøn. Hele hans liv og hans død var for mig. Han levede det liv som jeg ikke magter og han døde den død som jeg heller ikke magter. Jesus opfyldte verdens bedste nytårsforsæt og han er min garanti for at dette forsæt ikke skuffer.

Har du valgt verdens bedste nytårsforsæt?


Asbjørn Asmussen

Skrevet af:
Asbjørn Asmussen

Lagt på nettet 09.01.2013

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også