15.11.2023 20:16 Alder: 193 days
Hanna Mørk

Skrevet af:
Hanna Mørk

Mere end en eventyrverden

Jeg kan blive helt opslugt af eventyrverdener, men vores verden giver også rum for gode ting


Foto: rawpixel.com

Jeg er gået i gang med at læse den første bog i Harry Potter-serien. Forfatteren, J. K. Rowling, har virkelig gjort en dyd ud af at være meget beskrivende omkring hele dette univers. Jeg er meget betaget af, hvordan man kan have sådan et kreativt sind – levende malerier og trapper, der bevæger sig, når man går på dem.

Skaberen bag vores verden

Jeg kan blive helt opslugt i sådan en verden, at jeg nogle gange ville ønske, at det var min virkelighed. Fantasi kan skabe noget smukt, og det kan skabe spænding.

Vi lever dog ikke i en eventyrverden, men jeg tror på, at der også er en, som har tænkt store tanker om vores verden. Jeg tror på, at Gud har skabt alt, hvad vi kan se og røre. Skabt hvert et blad på hvert et træ.

Nyde alt det skabte

Jeg nyder at gå en tur og bare være til stede i Guds skaberværk. Mit yndlingssted på hele jorden må være alle steder, hvor der er vand, både den lille bæk og det store hav. For mig er lyden af vand beroligende.

Jeg bruger mine gåture sammen med Gud. Jeg tror på, at Gud også er til stede i naturen.

Når man vil have en samtale med Gud, kan det foregå på mange måder. Man kan snakke højt eller inden i sig selv. Man kan sige noget direkte til Gud, eller man kan lade være med at sige noget og bare være stille med ham. Du kan tænke på en samtale med Gud som en samtale, du har med en ven. Der er intet korrekt eller forkert at sige, du må komme med alt.

Jeg snakker ikke altid med Gud på mine gåture, men jeg ved, at han er der. For mig er en stille gåtur også en gåtur med Gud. Jeg beundrer hans skaberværk på mine gåture, fordi jeg tror på, at det ikke bare er skabt tilfældigt, men at Gud havde store tanker bag det.

Har du prøvet at tage Gud med på en gåtur?


Hanna Mørk

Skrevet af:
Hanna Mørk

Lagt på nettet 15.11.2023

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også