20.05.2022 16:38 Alder: 2 yrs

Skrevet af:
Anne Kathrine Wagtberg Hansen

Kærlige hilsner fra Gud

Når vi oplever at være meget heldige, er det værd at overveje, om det bare var held. Bibelen fortæller, at Gud ønsker at være vores far, og at hans øjne hviler på os, og at hans hjerte banker for os 

Kors i hjerte

Foto: PxHere

Mange af os har oplevet lykketræf og heldige omstændigheder, der har hjulpet os igennem eller udenom bøvl og endda stor modgang. Vi fortæller det til hinanden, måske både undrende og lettede. Med en lidt urovækkende fornemmelse af, at "det var alligevel utroligt …"

Kærlighed i handling

Ordentlige forældre gør sig umage for at have blik for deres børn og øver sig i at forudsige deres behov for søvn, mad, kærlighed, sikkerhed og udfordringer.

Det er ikke et held, når de kommer i seng til nogenlunde ordentlig tid, mætte og med tænderne børstet. Det er et resultat af forældrenes aktive, opmærksomme kærlighed.

En forælders kærlighed må vise sig i handlinger, og jeg tænker tit på, hvor meget af mit og andres held der reelt er resultat af, at vi har en far i himmelen, der elsker og hjælper os.

Både når vi til daglig har, hvad vi behøver, og når vi oplever pludseligt, mærkbart held, så er det værd at spørge os selv, om ikke også dette er et direkte resultat af en himmelsk forælders aktive, opmærksomme kærlighed?

En ny begyndelse

Bibelen fortæller, at Gud er vores kærlige skaber, at han ønsker at være vores far, at hans øjne hviler på os, og at hans hjerte banker for os. Når vi kommer til ham i tro, bliver han vores far, og Bibelen er én lang beretning om Guds indsats for få os i tale.

Han ønsker det af hele sit bankende hjerte. Han ønsker at give os en ny begyndelse hver morgen – at tilgive os og udfordre og udruste os til et liv i tjeneste for andre. Derfor er det så vigtigt at overveje om sammentræffene blot er held – eller om det i virkeligheden er kærlige hilsner fra vores himmelske far!


Skrevet af:
Anne Kathrine Wagtberg Hansen

Lagt på nettet 20.05.2022

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også