11.04.2018 11:27 Alder: 6 yrs
Nikolai Meyer Møller

Skrevet af:
Nikolai Meyer Møller

Hvad er planen med det hele?

Verden er af lave! Jeg har mest lyst til at gemme mig i en tryg hule, men hvor finder man sådan en nu om dage?


Foto: Felton Davis, https://www.flickr.com/photos/felton-nyc/32664770214, public license

Når jeg læser nyheder, finder jeg hurtigt ud af, at den er helt gal med verden. Der er skoleskyderier i USA, atomvåben i Nordkorea, smeltende is ved polerne og utrolig mange mennesker, der hver dag er på flugt fra den ene eller anden katastrofe.

Her i Danmark er den også gal. Der er plastik i drikkevandet, bandekrige, færdselsulykker og den ene politiker efter den anden, der gerne benytter lejligheden til at svine en politisk modstander til.

Det er lige til at blive træt i hovedet af.

Der er håb

Verden falder mere og mere fra hinanden. Men læser man Biblen, finder man ud af, at Gud har gode planer for fremtiden. "Jeg ved, hvilke planer jeg har lagt for jer, siger Herren, planer om lykke, ikke om ulykke, om at give jer en fremtid og et håb." (Jeremias' bog, kapitel 29, vers 11).

Disse ord sagde Gud til israelitterne, der på det tidspunkt levede som fremmede i et andet land. Men det er ikke bare ord til israelitterne dengang, de er også sagt til os i dag.

Guds plan

Det er ikke Guds plan, at mennesker skal lide og leve i en verden med krig og katastrofer. At vi gør det, er en konsekvens af, at mennesket har svigtet Gud og vendt sig væk fra ham. Men han ønsker at være sammen med os.

Derfor satte Gud Plan Jesus i værk. Jesus – Guds egen søn – har aldrig gjort noget galt, og alligevel valgte han at blive født som menneske og tage skylden for alle menneskers svigt. Han er ikke ligeglad med, om vi svigter, men vi skal aldrig være bange for at indrømme det over for ham. Når vi gør det, svarer han: "Det har jeg taget straffen for, jeg tilgiver dig."


Nikolai Meyer Møller

Skrevet af:
Nikolai Meyer Møller

Lagt på nettet 11.04.2018

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også