16.06.2017 20:56 Alder: 7 yrs
Nanna Forum Dideriksen

Skrevet af:
Nanna Forum Dideriksen

Hilsen fra en kristen

Synes du, at kristne er dobbeltmoralske? Så har du nok fat i noget. Vi er nemlig mennesker, som fejler. Det gør alle mennesker. Men ét mennesker i verdenshistorien har aldrig fejlet. Alligevel brænder han for at være sammen med dig


Hej du, som tænker, at kristne er dobbeltmoralske. Du kender mig måske ikke. Men jeg vil alligevel gerne sige undskyld til dig. For ja, kristne kan virkelig være dobbeltmoralske og er ikke altid kærlige. Det skal vi øve os i.

Dobbeltmoralske kristne

Du kender måske en kristen. Tænker, at hun siger mange flotte ord om Guds kærlighed, men at det er som om, hun ikke rigtigt lever det ud – for er det ikke noget med, at kristne skal være næstekærlige? Det kan også være, du har snakket med en, som bare var så fordømmende og snæversynet, at det var meget svært at være sammen med ham. Er det ikke noget med, at kristne ikke skal dømme?

Hvis du har oplevet det, så vil jeg virkelig gerne sige undskyld. For jo – vi kristne har fået at vide, at vi skal være næstekærlige. Og nej – kristne har ikke ret til at dømme andre mennesker. Jeg ved, at jeg fejler igen og igen og kan blive meget bedre til at være kærlig.

Kristne er ikke kristendom

Det, jeg rigtig gerne vil sige til dig, som synes, kristne enten er ukærlige, fordømmende eller dobbelt moralske er; se ikke på de kristne, men undersøg, hvem Jesus er. Kristendommen handler nemlig ikke om de kristnes måde at være på. Kristendommen handler om Jesus, og at han ønsker nært fællesskab med dig.

Jeg ved godt, at jeg kan være fordømmende og slet ikke formår at være så kærlig, som Bibelen siger, jeg skal være. Men mit største ønske er, at du skal lære Jesus at kende. For jeg har fundet stor frihed, glæde og fred i mødet med Jesus, og det vil jeg sådan ønske, at du også fik lov til at opleve!

Så undskyld til dig, som jeg ikke formår at elske. Jeg vil gerne vise dig hen til Jesus, som elsker dig og altid vil være sammen med dig. Også selvom du, ligesom jeg, fejler i at være kærlig overfor vores medmennesker.

Kærlig hilsen Nanna 


Nanna Forum Dideriksen

Skrevet af:
Nanna Forum Dideriksen

Lagt på nettet 16.06.2017

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også