18.08.2017 17:02 Alder: 7 yrs
Steffen Birkmose

Skrevet af:
Steffen Birkmose

Få det nu fikset!

Når man ved, man har et hul i en tand, forsvinder hullet ikke af sig selv, ved at man venter ni år med at gå til tandlægen. Det er det samme med den kløft, der er kommet mellem dig og Gud.


Hvis jeg skal være ærlig, så er jeg forfærdelig god til at udskyde det trælse til i morgen. Det værste tilfælde var, da jeg ventede ni år med at gå til tandlægen, selvom jeg vidste, at jeg havde et hul. At udskyde tandlægebesøget gjorde bestemt ikke pinen mindre, og til sidst hævede hele min kind op, fordi der gik betændelse i tanden.

Der er en vigtig læring i, at det, jeg gør forkert, er lige som huller i mine tænder. Et hul skal laves, ellers bliver det værre. Når jeg gør noget, som er forkert, så nytter det ikke at blive i det. Så bliver det værre.

Problemet der skal fikses

Problemet med det, vi gør forkert, er, at det ikke kun gør skade på os selv og på andre, men det har skabt en kløft mellem mig og Gud. Den kløft er opstået, fordi det forkerte, jeg gør, i sin natur er et fravalg af Gud. Den Gud, der har skabt dig og mig, jorden og hele universet, var så venlig også at give os en vejledning til, hvordan livet på jorden skulle leves. Det var ikke bare en selvhjælpsguide, men en klar besked om, at mennesket er skabt til et fællesskab – et fællesskab med Gud, der er kærlighed og er autoriteten i vores liv.

Jeg er noget i fællesskabet

Den kløft kan vi ikke selv fikse. Ligesom jeg havde brug for en tandlæge og en ven til at tage mig i hånden for at få fikset hullet, så har vi brug for Jesus for at få fikset kløften. Grundlaget for behandlingen har Jesus klaret, da han gik i døden for os, men skal behandlingen virke ind i vores liv, så skal vi gå til ”tandlægen”. Ligesom når vi er ved tandlægen, så kan vi starte med at fortælle Jesus, hvad der er galt, og derefter behandler han hullet med tilgivelse. Forskellen på Jesus og tandlægen er, at Jesus ikke bare fylder hullet; han fjerner det helt.


Steffen Birkmose

Skrevet af:
Steffen Birkmose

Lagt på nettet 18.08.2017

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også