11.03.2023 20:42 Alder: 1 year
Marie Nygaard Aalbæk

Skrevet af:
Marie Nygaard Aalbæk

Et royalt glimmerdrys på et middelmådigt liv

Der er ikke meget stjernestatus over mit liv, og min hverdag er ikke noget, man laver spændende tv om, men alligevel drysser der glimmer på mit liv

Der er ikke lang tid, til endnu en X-factor-finale løber af stablen. Og endnu en gang kan konkurrencen om at blive den næste stjerne virke benhård og nådesløs.

Jeg bliver modløs

Ovenpå et par måneder med awardshows, globale skønhedskonkurrencer og den enorme mængde glansbilleder på sociale medier, kan jeg godt blive lidt modløs, når jeg tænker over min egen middelmådighed. Der er ikke meget stjernestatus over mit liv, og min hverdag er ikke noget, man laver spændende tv om.

I skolesystemet og helt ned i daginstitutionerne vurderer vi dagligt børn og unge på deres færdigheder og indkalder til møder for at lave en handlingsplan, som kan rette op på fejlene. Også på arbejdspladser landet over er der et konstant fokus på, hvad vi som mennesker kan og gør, og hvorvidt vi kan og gør det hele godt nok – hele tiden.

Hvis ikke vi engang i mellem tager nogle pauser fra at præstere, ender det nok med at opsluge os helt.

Kongebørn

Heldigvis kender jeg ét sted, hvor jeg altid kan holde en pause fra præstationsræset. Når jeg læser i Biblen, kan jeg se, at jeg kan få lov til at komme til Gud, lige som jeg er. Han vil altid gerne bruge tid på mig, også når jeg ikke kan andet end bare at være. Jeg tror på, at Gud vil være min perfekte far – helt uden en perfekt indsats fra min side. Jeg skal bare bede ham om det. Det håber jeg også, at du vil gøre, for jeg tror på, at han også vil være din perfekte far.

I øvrigt står der i Biblen, at Gud er konge over hele verden – og hvis han er vores far, må det betyde, at vi er kongebørn. Det giver alligevel et vildt skud glimmerdrys på et ellers middelmådigt liv.

 

 


Marie Nygaard Aalbæk

Skrevet af:
Marie Nygaard Aalbæk

Lagt på nettet 11.03.2023

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også