19.01.2024 14:19 Alder: 148 days
Hanna Mørk

Skrevet af:
Hanna Mørk

Du er elsket som du er

De sociale medier fylder meget i vores samfund i dag, men de definerer ikke, hvem vi skal være! 

Foto: unsplash.com/@styleanthropy

Er jeg god nok? Kan de andre mon lide mig? Ser jeg godt nok ud? Er jeg dygtig nok?

Hos mange mennesker, især unge, kan sådanne tanker godt fylde meget. Jeg kender også selv til det.

Når man går rundt med nogle af disse følelser om ikke at være tilstrækkelig, så kan man måske nemt komme til at sammenligne sig med omverden – have fokus på, hvad andre lægger op på de sociale medier.

Jeg tror, de sociale medier påvirker os, om vi vil det eller ej! De påvirker vores væremåde, vores sprog, vores relationer og identitet.

På Instagram sidder håret altid på den rigtige måde, de har altid den nyeste telefon, de har en kæmpe omgangskreds, og de har aldrig en kedelig eller dårlig dag. Deres liv ser perfekt ud.

Glansbilledet

Tingene er bare ikke altid, som de ser ud på de sociale medier: Et billede kan måske være taget om 50 gange, før det lægges ud, og hvem gider at se en video kun med vasketøj og andre huslige pligter?

Jeg øver mig i ikke at sammenligne mig selv med folk på de sociale medier, for de giver ofte bare et glansbillede af et liv.

Mine dage består ofte af det samme: Jeg står op, går i skole, kommer hjem, laver mad, og så lægger jeg mig på sofaen indtil sengen kalder på mig. Jeg drømmer også nogle dage om, at mit liv var mere spændende til tider.

Du er dyrebar

For mig er det en trøst, at jeg kan vende mig rundt til Jesus. Jeg skal ikke forsøge at være på nogen bestemt måde eller have de rigtige aktiviteter i løbet af min dag. Jeg må være en ven af Jesus, præcist som jeg er.

I Bibelen er der et vers, som jeg har lyst til at dele med dig. Det er fra Esajas Bog 43,4, som du finder i den første del af Bibelen: "For du er dyrebar i mine øjne, højt agtet, og jeg elsker dig."

Gud elsker dig! Ikke fordi du går i det samme tøj som hende fra Instagram eller har 100 venner, men fordi du er dig. Han elsker dig, lige præcis som du er! For du er dyrebar i hans øjne!


Hanna Mørk

Skrevet af:
Hanna Mørk

Lagt på nettet 19.01.2024

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også