01.09.2000 12:00 Alder: 24 yrs
Kategori: Kristenlivet, Fokus Fokus

Skrevet af:
Brian Christensen

Om at synde og blive tilgivet

Jeg føler jeg synder igen og igen, men hver gang finder jeg tilgivelse i Jesus, biblen og ikke mindst i mit fadervor ! Jeg føler den evige tilgivelse, giver mig "ret" til at synde, og når jeg har syndet, fortryder jeg bagefter, og søger tilgivelse i min tro. Hvilket svar jeg søger ved jeg ikke, men jeg mangler ord/handling til ikke at synde, for jeg ved jo inderst inde at det er en synd.

Svar:

Tak for dine overvejelser om det at synde, jeg vil gerne svare ved at tænke videre sammen med dig.

Sådan som jeg har lært Jesus at kende i bibelen, så må det være sandt: Gud kan tilgive enhver synd, for hans kærlighed er uden grænser. Jesus kunne tilgive disciplene der svigtede ham, Judas, der forrådte ham og hans mordere bad han for.

Når et menneske bliver døbt, får man lov til at bo i Guds hus, Tilgivelsens hus. At tro er at blive og bo i Tilgivelsens hus. Når vi er i det hus har vi ikke "ret" til at synde, men vi må tro at Jesus tilgiver os al vor synd - både det vi kan huske og fortryder og alt det vi gør og tænker i det skjulte.

Gud tvinger os ikke til at blive i Tilgivelsens hus, for vi kan vælge at forkaste troen på Jesus og gå ud af huset. Men når vi gerne vil tro på Gud, så må synden være vores fjende. Alt, hvad der tager Guds plads i mit liv, alt, hvad der dræber kærlighed, glæde og tryghed mellem mennesker må vi vende os imod.

Når vi bor i Tilgivelsens hus, så skal vi ikke blive bedre ved bare at tage os sammen, men vi skal kæmpe imod det onde i os og i vores hverdag med Guds kraft. Og vi skal kæmpe mod det onde sammen med dem vi holder af, sammen er vi stærkere. Så kommer der synd eller ufred imellem mig og mine nærmeste, så må der først tales ud om det.

Tal med Gud, bed til Ham og tak Ham, for alle de gange kærligheden får lov til at sejre - for det gør den tit.


Skrevet af:
Brian Christensen

Lagt på nettet 01.09.2000

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også