27.05.2005 12:00 Alder: 19 yrs
Forfatterprofil

Kan man elske, hvis ikke man kender til had?

Kan man elske uden at vide, hvad det vil sige at hade? Sagt på en anden måde: Er synd og ondskab en forudsætning for overhovedet, at kunne tale om en almægtig og kærlig Gud?

Svar:

Det er en udbredt filosofi, at vi må have det onde for at forstå at det gode er godt. Det er ikke en bibelsk tankegang, som du også vil kunne se, af nedenstående svar om Ying Yang teorien. Da Gud skabte verden, så han. "AT ALT VAR SÅRE GODT" og på det tidspunkt var der intet ondt i denne verden - intet! Når vi en dag skal smage paradiset igen, i det evige liv, bliver den fuldkomne kærlighed og lykke ikke noget, vi kun kan erfare, hvis vi mindes smerterne, sorgen og ulykkerne i det forgængelige liv, vi lever nu.

Kærligheden kan smages, leves og værdsættes i sig selv.

Se på et lille barn, det oplever fred og tryghed, smager omsorg og kærlighed, uden at det sætter det i forhold til det onde og skræmmende i livet.

Se også følgende svar:

Passer Ying og Yang teorien med kristendommen?


Forfatterprofil

Lagt på nettet 27.05.2005

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også