24.12.2004 12:00 Alder: 19 yrs
Forfatterprofil

Findes der en okkult 6. Mosebog?

Jeg har hørt om en 6.Mosebog. Den skulle være i de old-gamle bibler. Er det noget i ved noget om? Den skulle være taget ud af den nuværende bibel, pga af misbrug i den ondes tjeneste. Man kunne helbrede med skriften.

Svar:

Den såkaldte sjette Mosebog (og den syvende!) har aldrig været anerkendt af jødiske og kristne autoriteter. Bogen har intet med den bibelske åbenbaring at gøre, men har været brugt til trolddom og hekseri og andre okkulte fænomener.Bogen blev blandt andet udgivet i 1849 af en vis Johann Scheibel i Stuttgart.

Bogen påstås at have at gøre med en retning indenfor jødedommen, som man kalder kabbalismen, men det er ikke sandsynligt. Bogen har heller aldrig været at finde blandt de ældste eller andre bibelske håndskrifter. Det er rigtigt, at nogle påstår, den har været at finde i "urgamle" bibler - men det er ikke sandt.

En samling magiske ritualer

I virkeligheden synes bogen at være magiske ritualer helt tilbage fra 1338 - den er illustreret med magiske segl og indeholder navne på dæmoniske magter.

Så kort sagt: det er en bog enhver bør holde sig fra. Den har været brugt og bliver brugt i kredse, der er kendt for at give sig af med magi og trolddom og andre okkulte fænomener.

For tiden er der ret stor interesse for skrifter, som ikke er med i den bibelske kanon. Derfor interesserer mange sig også for 6. og 7. Mosebog.

Jeg kan ikke lade være at kommentere denne tendens som: "verden vil bedrages - og derfor bliver den bedraget."


Forfatterprofil

Lagt på nettet 24.12.2004

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også