01.09.2000 12:00 Alder: 24 yrs

Skrevet af:
Ellen Kappelgaard

Hvordan kan jeg vide, at jeg er frelst?

Hvordan kan jeg vide om jeg har frelsesvished?

Svar:

At have frelsesvished betyder direkte oversat: at være vis på, at man er frelst. Hvordan kan man være det? Kort sagt: det kan du vide, når du tror på, at Jesus er den, der har gjort alting godt for dig hos Gud, da han døde på korset og betalte for alle dine synder. Når du tror det, da kan du være vis på, at du er frelst. Sådan er det kort sagt.

Men hvor kan man vide det fra? Ikke fra det, man føler eller kan se hos sig selv. Frelsesvished kan man kun have ved at lytte til ordet om Jesus og det, han har gjort. Og så bede om at Helligånden vil gøre ordet levende for dig, så du kan tro det.

Frelsesvished er sjældent noget, man har sådan lige på én gang og så bliver ved at have. Vi er helt afhængige af at blive ved at lytte til Jesus og høre om den frelse, han har gjort fuldstændig færdig til os.

For nogen kommer der en vished lige på én gang, for andre kan den vokse frem, jo mere man hører om og lærer Jesus at kende. Nogle oplever det meget stærkt, andre mere stille. Men det er heller ikke det, frelsen afhænger af. Frelsen fås hos Jesus, og han er den samme i går, i dag, ja til evig tid! Ham (Jesus), der ikke kendte til synd, har han (Gud) gjort til synd for os, for at vi kunne blive Guds retfærdighed i ham. (2.Kor.5,21)


Skrevet af:
Ellen Kappelgaard

Lagt på nettet 01.09.2000

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også