30.11.1999 12:00 Age: 25 yrs

Skrevet af:
Poul Hoffmann

Vil Gud ødelægge mit ægteskab?

Vil Gud frarøve mig mit ægteskab? Jeg er lykkelig hver evig eneste dag i mit liv takket være, at Vor Herre har ledt min kone og jeg sammen. Jeg véd, at jeg vil elske hende i al evighed. Men vil Gud frarøve mig min lykke, min kærlighed, min elskede kone, når vores kroppe dør og vi da skal leve videre i Himmelen? Vil han da tage mit ægteskab fra mig? Jeg ved godt, at præster siger: "..til døden jer skiller ad..", men jeg nægter at lade døden os skille! Jesus har lovet os evigt liv, og jeg har næsten lyst til at sige, at hvis det bliver uden min kone og vores dybe kærlighed, som den er her på Jorden, og at hun ikke er ved min side, som min KONE også i Himmelen, så tror jeg ikke på, at jeg vil være lykkelig i det evige liv i Himmelen - og i så fald må Han gerne beholde sit evige liv for sig selv.

Svar:

Tak for dit meget væsentlige spørgsmål. Desværre er det et emne, som hele kirkehistorien igennem er blevet overordentlig dårligt behandlet. Det er umuligt her at begynde at rydde op i alt det forkerte, der er sagt og skrevet om det. Jeg kan kun gøre to ting:

1) forsikre dig, at hvis Bibelen selv får lov at besvare dit spørgsmål, uden alle de misforståelser og mærkelige udlægninger, som mennesker har knyttet til den, imødekommer den alle dine og din kones inderligste længsler i jeres kærlighed,

2) foreslå dig at læse en lille bog, som min kone og jeg har skrevet om det:

Kirsten og Poul Hoffmann: Kærligheden ophører aldrig. Om ægteskab og evighed.

Forlaget Kontrast, 2. oplag 1996.

 


Skrevet af:
Poul Hoffmann

Lagt på nettet 30.11.1999

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også