23.12.2015 00:00 Age: 9 yrs
Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

Snydepakker

Til børnefødselsdage fik jeg nogle gange en snydepakke: En stor flot pakke, der var strålende udvendig og tom indvendig. Julen kan også opleves som en stor snydepakke, men der er noget vildt værdifuldt i den!

Foto: Getty Images/iStockphoto

Snydt

Den største af alle pakkerne. I mega flot papir. Den åbnes med ivrige hænder. Lag efter lag af sammenkrøllet avispapir rives ud for at nå frem til … ingenting! Åh jo: den obligatoriske tyver er dog tapet fast i bunden af kassen. Snydepakke!

Det ødelagde nu ikke en børnefødselsdag. Langt værre er det, når vi pakker julen ud. Hvor er den stor og indpakningspapiret har i år fået LED-lys ind i mønsteret. Indeni er farvet fyldstof med duft. Hygge, gaveræs, mad, drikke, julemusik, julefrokoster, familiekomsammen, fra alle os til alle jer osv. … Men hvor er glæden?!?

For mange af os er fyldstoffet måske fint nok – men det opfylder ikke den drøm, der bliver tændt i os, når vi ser pakken.

Fundet

Det gode er, at der på bunden af pakken ligger meget mere end en tyver. Der ligger oplysningen om, at ”Et barn er født os! Han skal kaldes: "Underfuld Rådgiver", "Vældig Gud", "Evig Fader", "Fredsfyrste"” (Esajas 9,5, der er en profeti om Jesus).

Julen er jo egentlig en fødselsdagsfest. Ikke for mig, men for Jesus. Han kom til jorden. Og han rummer uendelig meget godt!

  • Ingen er så altvidende og kærlig en rådgiver som ham.
  • Ingen er så almægtig en Gud som ham.
  • Ingen har selve tiden og evigheden i sin hånd, som Jesus og hans himmelske Far.
  • Ingen kan give fred og evig fred, som han kan.

De år, hvor jeg finder frem til Jesus midt i al fyldstoffet, der opfyldes min drøm om juleglæde. Der er jeg med til Jesu fødselsdag og fejrer ham og glædes over ham.

Du ønskes også en rigtig glædelig Jul!


Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

Lagt på nettet 23.12.2015

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også