24.12.2014 12:00 Alder: 9 yrs
Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

Er julen for tung? Så drop den!

Det ser ud til, at mange danskere oplever julen som en tung byrde. Som forventninger og krav, de ikke magter at leve op til. Hvor ærgerligt! For julen er egentlig det stik modsatte!

Nazareth_Village

From Nazareth Village, Israel

Perlen i mudderet

Når man skal leve op til dyre julegaver og mange juletraditioner angående mad, drikke og festligt samvær, kan det blive til en byrde, der farver hele december med stressens grå-røde farve. Og i værste fald bukker man sammen under byrderne og får en "juledepression". Eller man ønsker julen hen hvor peberet gror, så man kan få lov at være i fred.

Hvis du oplever julen sådan - så drop den! Den er ikke bedre værd. Den er ikke den ægte jul, men en masse traditioner, der har klæbet sig til den som tungt mudder. Drop alt mudderet. Men smid endelig ikke perlen ud sammen med mudderet! For julen er en perle - hvis først alt mudderet skrabes væk. En perle, der ikke er spor tung. Tværtimod gør glæden over denne skønne perle livet lettere.

Let jul

En ægte jul giver lethed først og fremmest ved at gøre mig lettere om hjertet. Den fortæller mig om hvordan den almægtige Gud, universets skaber og lovgiver, elsker mig så meget, at han lader sin egen søn afføre sig al sin guddommelige magt og pragt for i stedet at fødes som en fattig skrigende jødebaby, indsmurt i fosterfedt og blod! Så meget elsker Gud mig! Julen fortæller om englene, der fortalte de første vidner til den nyfødte baby, at denne baby skulle bringe fred fra Gud til os mennesker. Fred i hjertet gennem Guds tilgivelse og løfte om evigt liv. Perlen er Guds søn, Jesus, der kom helt herned til os. Gud er os nær - også midt i stress og bekymringer. Jeg ønsker dig en let og glædelig jul!


Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

Lagt på nettet 24.12.2014

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også