07.10.2018 18:55 Age: 6 yrs
Lilian Holm Kofod

Skrevet af:
Lilian Holm Kofod

Jesus reducerer menneskespild

Under konceptet ”Too Good To Go” reducerer butikkerne madspildet i Danmark. Jesus reducerer menneskespild. Du er ”Too Good To Go”


Med appen ”Too Good To Go” på telefonen kan du købe brød hos bageren eller en boks med mad fra buffeten på en restaurant for næsten ingen penge. Du køber ting, som ellers ville havne i skraldespanden. Filosofien er, at det er ”Too Good To Go”. For godt til at smide ud.

Menneskespild

Gud arbejder under samme overskrift. Det handler dog ikke om mad, men om mennesker. Det begyndte, da han skabte os i sit billede. Vi fik en fantastisk værdi.

I Bibelen kan vi læse, hvordan Gud ser på os: ”Du er dyrebar, har værd og jeg elsker dig”. Et andet sted står der: ”jeg elsker dig med en evig kærlighed”.

Desværre gør vi ikke altid, som Gud vil, og derfor står vi til at gå fortabt. Som brødet eller buffetresterne står til at havne i skraldespanden.

Vi kan ikke selv gøre noget ved de dårlige fremtidsudsigter.

Værdifulde og elskede

Gud mener, at vi er ”Too Good To Go”. Han ser os som dyrebare og værdifulde. Derfor hader han det onde og forkerte, vi gør. Han hader, at det skiller os fra ham, for han elsker os og ønsker at have fællesskab med os. Det er en katastrofe for ham, at vi har kurs imod fortabelsen.

Derfor iværksatte han sin aktion. Formålet er at reducere menneskespild, og aktionen går ud på, at han lod sin søn dø på et kors. Her betalte Jesus for os. Han gjorde det, fordi vi er for dyrebare, værdifulde og elskede til at gå fortabt.

Det er for dig

I dag kan du tage imod hans tilbud. Det vil ændre kursen for dit liv for altid. Fra adskillelse fra Gud til et liv med Gud som far.

Du kan gøre det ved at sige ham tak, fordi han anser dig for at være ”Too Good To Go”.


Lilian Holm Kofod

Skrevet af:
Lilian Holm Kofod

Lagt på nettet 07.10.2018

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også