10.09.2019 13:41 Age: 5 yrs
Mette Hornstrup Schmidt

Skrevet af:
Mette Hornstrup Schmidt

Hvem er fru Schmidt?

Jesus kender mig og kalder mig ved navn, også når jeg selv er forvirret over, hvem jeg er, eller hvad jeg hedder 

Jeg har ind imellem svært ved at huske, hvad jeg hedder. Det lyder måske dumt, men den er god nok. Jeg får jævnligt ikke sagt det rigtige navn, når jeg skal præsentere mig. Det har selvfølgelig en årsag; jeg er blevet gift, og i den forbindelse har jeg fået et nyt navn.

Jeg har svært ved at huske navnet på hende der "fru Schmidt", for hun føles som en fremmed, selvom hun er mig.

Der ligger rigtig meget identitet i éns navn, og navnet har stor betydning for selvforståelsen. Derfor betyder det noget for os, når andre kender vores navne og kalder os ved vores navne.

Jesus kender fru Schmidt

Jesus kender mit navn, også selvom jeg selv kan have svært ved at huske det. Og når jeg er forvirret over, hvem fru Schmidt er, så kender Jesus mig og kalder mig ved navn.

Sådan er Jesus’ forhold til hvert enkelt menneske. Han kender navnet på hver og én, og han ved, hvem vi er. Det kan måske lyde skræmmende, men det første, Jesus tænker på, når han hører dit navn, er, at han godt kan lide dig.

Guds barn

Jesus elsker dig så højt, at han ikke bare kender dig og kalder dig ved dit navn, men han ønsker også at give dig navnet ”Guds barn”. Det er op til dig, om du vil tage det navn til dig.

Navnet ”fru Schmidt” føles stadig fremmed for mig, men jeg har sagt ja til at blive fru Schmidt, så derfor er jeg fru Schmidt. Siger du ja til at blive kaldt ”Guds barn”, så er du Guds barn, også selvom, det kan føles fremmed i begyndelsen.


Mette Hornstrup Schmidt

Skrevet af:
Mette Hornstrup Schmidt

Lagt på nettet 10.09.2019

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også