21.07.2019 19:47 Alder: 5 yrs
Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

Tosset med klima

Jeg er taknemmelig for det klima, Gud har skabt, og derfor vil jeg gerne passe på det til gavn for de svage


Begrebet ”Klimatosse” har fløjet rundt i medierne. Jeg tænker, at jeg hellere vil formulere det sådan, at jeg er helt tosset med klimaet! Helt pjattet med det! Eller for at bruge et begreb fra Bibelen: Jeg er virkelig taknemmelig for klimaet!

Tænk at Gud har skabt en verden, hvor denne klode ligger lige præcis i den afstand til solen, der gør, at der kan være liv. Tænk at han skabte vandet med netop de egenskaber, der definerer vores liv så fantastisk! Tænk på alle de geniale kredsløb, han opfandt, for at livet kan udfolde sig, sådan som vi oplever det. Jeg nyder solens varme. Jeg nyder regnen, der gør planterne grønne og luften frisk.

Jep; jeg er tosset med klimaet!

Som kristen ved jeg godt, at det her kun er en noget sølle udgave af det klima, Gud egentlig skabte. Siden vi mennesker lavede syndefaldet, har naturen – og dermed også klimaet – fået en noget barskere udformning.

Nu er det desværre alles kamp mod alle, og kun de stærkeste overlever. Og klimaet er blevet barsk på mange måder, der ikke var tiltænkt fra begyndelsen.

Jeg tror på det, når Gud siger, at en dag vil han genskabe verden, så den igen bliver 100% vidunderlig. Men indtil da vil jeg satse på to ting. Det ene er at glæde mig over alt det, der faktisk stadig er at glæde sig over. Huske at nyde det og takke Gud for det. Det andet er, at jeg vil prøve at hjælpe til med at støtte klimaet, så godt jeg kan.

Klimaforværringer rammer især de svage og fattige i denne verden. De har det hårdt nok i forvejen. Gud kalder os til især at hjælpe de svage. For han har ikke ønsket en verden, hvor kun de stærke overlever. Ja, lille jeg er kun én dråbe i havet – men havet består af dråber.


Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

Lagt på nettet 21.07.2019

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også