10.08.2019 19:16 Alder: 5 yrs
Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

Tilbage til hverdagen

Skolernes sommerferie er ved at være slut. Det bliver hverdag igen. De forskellige perioder kender jeg også fra mit liv med Gud 

Så er skolernes sommerferie ved at ende. Børn og personale skal i gang igen. Forældre vender tilbage til hverdagens rytmer. Morgentrafikken omkring skolerne starter op – husk de nye i trafikken!

Selv om vores egne børn for længst er flyttet hjemmefra, sidder følelsen stadig lidt i mig. Følelsen af, at nu vender vi tilbage til det, vi kunne kalde normale tilstande. Rytmerne kan genoptages – på godt og ondt.

Forskellige perioder

Jeg kender den samme følelse fra andre områder i mit liv. Det drejer sig om mit samliv med Gud. For det meste kører det i nogle dagligdags rytmer. Ikke upersonligt, men ret praktisk og uden de helt store udsving. Ind imellem kommer så en periode, der er anderledes.

Jeg har to meget forskellige udgaver af disse perioder. Nogle af dem er som en vidunderlig ferie. Her er tid til det, jeg normalt ikke når. Her er nye oplevelser og dybere indtryk af de gode ting, jeg kender fra hverdagen.

Nogle gange er Gud og jeg sammen på den måde. Måske på en camping om sommeren, hvor der er undervisning i Bibelens budskab, lovsang og fællesskab. Måske en retræte om vinteren. Så kan jeg opleve et suk i hjertet bagefter: ”Nu begynder hverdagen igen”. Vi skal tilbage til normal-tilstanden, Gud og jeg. Men varmen fra den gode periode følger med i lang tid.

Længsel efter hverdagen

Der er også mørke perioder, hvor jeg synes, at Gud er rigtig langt borte. Hvor det anderledes slet ikke opleves godt, ligesom hvis man er på en virkelig skodferie, hvor hele familien efterhånden går hinanden på nerverne. Så her glæder jeg mig til at vende tilbage til de gode livgivende rytmer i samværet med Gud.

Uanset hvor du er lige nu, så ønsker jeg dig en god hverdag sammen med Gud!


Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

Lagt på nettet 10.08.2019

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også