19.06.2013 12:00 Alder: 11 yrs
Morten Mouritzen

Skrevet af:
Morten Mouritzen

Øjenkontakt

Alle ved, hvor vigtigt det er med øjenkontakt. Børn, der ikke får øjenkontakt med deres forældre, kan ende med at lukke sig inde i sig selv. Manglende øjenkontakt betyder manglende fællesskab. Fællesskab med Gud kræver også, at vi har øjenkontakt med Gud.

Øje

Vores store glæde er, at Gud ønsker at have fællesskab med os. Han ønsker øjenkontakt med sine børn. Det ligger i velsignelsens ord: "Herren løfte sit ansigt mod dig." Han vil ikke vende det bort. Han ønsker at se på os med kærlighedens øjne.

Et problem

Men sommetider er det svært for et barn at se sine forældre i øjnene, hvis barnet har gjort noget forkert.

Sådan er der kommet det problem ind mellem os og Gud, at vi ikke formår at følge vores himmelske fars vilje. Vi har syndet. Vi kan ikke tåle at se Gud ansigt til ansigt. Vi må slå blikket ned.

Men Gud ønsker fortsat at se på os med kærlighedens øjne. Derfor måtte han selv sende løsningen på det problem. Løsningen hedder Jesus. Jesus er Guds ansigt. Den, der vil lære Gud at kende, må se et kors. Det kors, Jesus hang på langfredag.

Guds ansigt

Det er sådan, Jesus viser os, hvem Gud er. En almægtig far og skaber, der frivilligt lod sig nagle til et kors. Han ofrede alt og udholdt alt, fordi han så inderligt længes efter fællesskab og øjenkontakt med sine børn.

Vil du gerne leve i fællesskab med Gud, så er Jesus vejen. Han er Guds ansigt.


Morten Mouritzen

Skrevet af:
Morten Mouritzen

Lagt på nettet 19.06.2013

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også