16.12.2018 16:54 Alder: 6 yrs
Lilian Holm Kofod

Skrevet af:
Lilian Holm Kofod

Mere end du ønsker skal du få!

Ønskesedlernes tid er over os. Luften er tyk af forventning og håb – især hos den yngste generation. Jul handler om håb og forventning. Gud bliver menneske i sin søn, Jesus. Her giver han os gode fremtidsudsigter


I denne tid skrives ønskesedler som aldrig før. Ønskebogen fra fætter BR landede i postkassen allerede i oktober, og min datter har traditionen tro forsynet den med adskillige krydser.

Hvad du ønsker skal du få!

Vi er i adventstiden. Alting emmer af håb og forventning. Butikkerne håber på et godt julesalg. Børnene håber på at få det, de krydsede af i ønskebogen eller skrev på ønskesedlen. Forældre ser frem til en rolig jul med fridage og tid til samvær i familien.

Vi håber; vi glæder os.

 Vores dybeste behov

Bibelen fortæller, at vi kan forvente langt mere af julen, end vi nogensinde kommer i tanke om at ønske os.

Jul er, at Gud sender den frelser, han har lovet.

Guds søn træder ind på den menneskelige scene. Som et barn der skider i bleen. Som et menneske, der bliver sulten og ømmer sig, når han slår sig over fingeren med en hammer. Et menneske – som dig og mig.

Menneske – og stadig Gud! Den Gud, der formår at opfylde vores dybeste behov. Det menneske, der forstår os og kan løse vores største problem.

Vores fremtid er støvsuget for håb, når det angår livet efter døden. Vores dybeste behov er en løsning på dette problem.

Vores behov står med garanti ikke i ønskebogen og måske heller ikke på ønskesedlen. Sandheden om os er, at vi havner i fortabelsen uden Jesus.

Jul er, at Jesus tilbyder os positive fremtidsudsigter for tid og evighed.

Han tilbyder os fællesskab med ham. Det kan du takke ja til i dag.


Lilian Holm Kofod

Skrevet af:
Lilian Holm Kofod

Lagt på nettet 16.12.2018

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også