27.04.2019 18:26 Alder: 5 yrs
Lilian Holm Kofod

Skrevet af:
Lilian Holm Kofod

Jesus er min GPS

Med en GPS kan man få anvist en rute til sit mål. Når målet er Himlen viser Jesus os vejen. Kortmaterialet er Bibelen

Min første GPS foreslog engang en u-vending på motorvejen. Forslaget opstod, fordi kortmaterialet, den navigerede ud fra, ikke var opdateret.

Siden har jeg fået en ny og bedre GPS med et mere troværdigt kortmateriale.

Jesus viser vej til Himlen

Himlen er min destination. Der vil jeg gerne ende mit liv. Jesus siger om sig selv, at han er vejen til Himlen. Han bruger Bibelen som kortmateriale.

Nu er spørgsmålet: Er kortmaterialet troværdigt? Kan jeg have tillid til det? Eller kan Jesus finde på at foreslå en uforsvarlig rute, som min første GPS, der foreslog en u-vending på motorvejen?

Kortmaterialet er særdeles troværdigt. Det Nye Testamente er f.eks. langt bedre bevidnet end Cæsars gallerkrige og andre historiske skrifter, hvis troværdighed ingen af os betvivler.

Til sammenligning kan siges, at der kun er fundet 20 kopier af Cæsars gallerkrige. Det fra disse 20 skrifter, man har sin viden om gallerkrigene. Ingen betvivler denne viden. Der er fundet 5700 græske kopier og yderligere 10.000 latinske kopier af Det Nye Testamente.

Der er god grund til at have tillid til kortmaterialet, så vil jeg nå Himlen, kan jeg roligt følge Bibelens anvisninger.

En GPS er nytteløs, hvis jeg ikke følger ruten. Den gør heller ingen gavn i handskerummet.

På samme måde er det med Jesus og bibelen.

Vil jeg nå Himlen, må jeg for det første bede Jesus tage styringen i mit liv. For det andet må jeg åbne min bibel og se, hvor han guider mig hen.

Vil du med? Så ses vi!


Lilian Holm Kofod

Skrevet af:
Lilian Holm Kofod

Lagt på nettet 27.04.2019

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også