15.05.2021 23:59 Alder: 3 yrs
Lilian Holm Kofod

Skrevet af:
Lilian Holm Kofod

Hvor fløj han hen?

Da Jesus løftede sig fra jorden og op i skyerne, tog han hjem til sin far, men han er stadig tæt på hver enkelt menneske 

Det må have været en mærkelig dag. Disciplene stod på Oliebjerget lidt uden for Jerusalem. Jesus havde sat dem stævne. Han løftede sine hænder og velsignede dem, akkurat som de havde oplevet det mange gange før. Men så skete det mystiske. Han begyndte at svæve, og forsvandt i skyerne.

Hvad skulle de tro? Et menneske, der svæver op i skyerne og forsvinder. Det er ikke normalt.

Jesus var nu heller ikke normal. Hvor Jesus var tilstede, skete der ”umulige” ting.

Men hvor fløj han hen? Og hvad skulle han der?

Faderens højre hånd

Bibelen fortæller, at Jesus indtog sin plads ved sin fars højre hånd. Her har han samme egenskab som sin far; at han kan være nær hos alle på en og samme tid. Før var han begrænset af tid og sted. Nu er Jesus os ganske nær hele tiden. Til enhver tid kan vi fortælle ham, hvad vi har på hjerte.

Hvad laver Jesus?

Jesus sidder ikke bare og hygger sig og tænker: Det var rart. Nu slap jeg endelig væk fra de ulydige mennesker. Han beder for os. Han kender vores behov, vilkår og smerter. Hans største ønske for os er, at vi skal tro på ham. Han taler vores sag over for sin far.

Alle menneskeliv har en slutdato. Spørgsmålet er, hvad der sker efter den dato? Jesus sagde meget klart, at den, der tror på ham, skal bo i himlen sammen med ham. "I min faders hus er der mange boliger," siger han – og i samme åndedrag fortæller han, at han er gået i forvejen for at gøre en plads klar til dig og mig.

Det lyder ikke normalt!

Nej, for Jesus er ikke normal. Han er Gud!

Netop derfor har jeg brug for ham i mit liv. En Gud, der kender mine vilkår. En Gud, der beder for mig og taler min sag!

Har du brug for ham? Du får en ven for tid og evighed.


Lilian Holm Kofod

Skrevet af:
Lilian Holm Kofod

Lagt på nettet 15.05.2021

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også