15.09.2023 15:20 Alder: 303 days
Mathilde Stær

Skrevet af:
Mathilde Stær

Er du altid tilgængelig?

"Åh, nej - jeg har glemt min mobil …" eller "hov vent lige jeg skal lige have min telefon med ..." er sætninger jeg ofte hører andre eller mig selv sige … 

Kvinde med smartphone

Foto: unsplash.com/@plhnk

Jeg kan kun tale for mig selv, og jeg er ikke meget for at indrømme det, men jeg er helt sikkert afhængig af min telefon. Jeg undskylder mig ofte med, at det er et arbejdsredskab for mig, men hvis den undskyldning skal holde, må jeg jo også erkende, at jeg så i virkeligheden skulle arbejde hele tiden – ja nærmest også om natten.

Min telefon er sjældent længere væk, end jeg kan se og høre den.

Jeg kan ikke altid være tilgængelig!

Lige meget hvor meget jeg gerne vil det, kan jeg ikke altid være tilgængelig. Og sommetider har jeg beskeder på flere forskellige sociale medier", som jeg ikke åbner, fordi jeg ikke lige har tid eller lyst til at sætte mig ind i og tage stilling til de informationer, jeg nu engang måtte få.

På nogle medier kan jeg komme af sted med at "screene" beskeden, inden jeg åbner den og derefter bliver nødt til at svare, fordi "nu kan han/hun jo se, at jeg har læst beskeden, også er jeg jo også nødt til at svare."

Jeg kan have dage, hvor jeg har mindre energi til at være der for andre mennesker, og derfor kan jeg ikke altid være tilgængelig. Jeg har brug for ro – også fra min telefon!

Gud er altid tilgængelig

Til gengæld kender jeg en, som jeg kan gå til, når jeg har brug for ro – en som altid er tilgængelig. Det er Gud, jeg taler om. Det er ham, der altid står klar i den anden ende, når mit sociale batteri – eller faktisk bare generelt mit batteri – er brugt op.

Jeg må altid vende mig til Gud, og når jeg gør det, kan jeg lægge hele verden og alle mine bekymringer over til ham. Det kan give mig ro, at jeg får lov til at dele mine tanker med en anden og få sat ord på dem. Jeg tror på, at Gud altid er tilgængelig for mig – og dig! Har du også oplevet det?


Mathilde Stær

Skrevet af:
Mathilde Stær

Lagt på nettet 15.09.2023

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også