27.10.2011 12:00 Alder: 7 yrs

Skrevet af:
Niels Christian Melgaard

Jesus går med os

"Jeg kan komme til Jesus med mine bekymringer. Det er ikke altid, jeg gør det, selv om Jesus gerne vil det. Men jeg har erfaret, at jeg får det bedre og får en ro i sindet, når jeg lægger mine bekymringer over til ham," siger amerikanske Kevin Morgan, der er i Danmark som volontør for Indre Mission.

For ti år siden sad Kevin i skolen i Holly Springs, North Carolina, da forstanderen kom forbi og fortalte, at et fly var fløjet ind i World Trade Center.

"Jeg vidste ikke helt, hvad det var på det tidspunkt, men jeg havde på fornemmelsen, at det var alvorligt," siger Kevin Morgan, der er fra USA og dengang var ti år. Lederne i børneklubben og senere teenklubben talte jævnligt om det, og det gik op for ham, hvad der var sket.

"Det var ikke hos Gud, jeg søgte hjælp. Troen var ikke blevet personlig for mig endnu. I kirken brugte de billedet af Jesus som vintræet og os mennesker som grenene. I Bibelen står, at vi skal blive i Kristus. Det var først, da jeg hørte det, at det gik op for mig, at jeg ikke kan klare det hele alene," siger Kevin Morgan.

At huske på Guds ord

I dag, ti år senere, er bekymringerne ikke lagt på hylden.

"Min kone og jeg bekymrer os om, om vi kan spare op. Vi har haft penge nok endnu, men det kan være svært at se det, når man ser på kontoudtoget. Jeg tænker på, om jeg kan få forlænget tilladelsen til ophold i Danmark. Jeg kæmper for at holde fast i det, Gud har sagt i Bibelen, at jeg må lægge bekymringerne hos Jesus," siger Kevin Morgan.

Han nævner dengang, israelitterne vandrede 40 år i ørkenen.

"Selv om Gud sørgede for dem hver dag, så bekymrede de sig alligevel. Det må jeg lære af. Gud giver os det, vi har brug for. Ikke mere. Ikke mindre."

Ro i sindet

Der er mange ting både personligt og rundt om i verden at bekymre sig om, mener Kevin Morgan.

"Jeg kan komme til Jesus med mine bekymringer. Det er ikke altid, jeg gør det, selv om Jesus gerne vil det. Men jeg har erfaret, at jeg får det bedre og får en ro i sindet, når jeg lægger mine bekymringer over til ham," pointerer han.

"Så har han lovet, at han sørger for os og går med os hver dag."


Skrevet af:
Niels Christian Melgaard

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også