31.07.2003 12:00 Alder: 15 yrs

Skrevet af:
Martin Ramlov

Sum af tilfældigheder

Jeg havde mildest talt kurs mod døden, men blev reddet i sidste øjeblik. Var det bare en tilfældighed? Var det bare held? Er det muligt, at det, der sker i dit liv, ikke bare skyldes en sum af tilfældigheder?

Er det muligt, at der ingen tilfældigheder sker?

Dette spørgsmål stiller hjerteknuseren Mel Gibson i filmen ”Signs”, hvor han spiller en præst, der efter at have mistet sin hustru i en trafikulykke forlader kirken og troen på Gud og slår sig ned som landmand.

En sen nattetime for flere år siden sad jeg alene i min bil på vej hjem fra en sølvbryllupsfest. Det var den eneste bil på vejen, og langsomt blev mine øjenlåg tungere og tungere.

Pludselig blev jeg vækket af lyset fra en lastbils forlygter, og jeg nåede lige akkurat at komme over i mit eget spor igen – uden der skete noget! Resten af turen hjem havde jeg ingen problemer med at holde mig vågen.

Jeg havde mildest talt kurs mod døden, men blev reddet i sidste øjeblik. Var det bare en tilfældighed? Var det bare held?

Er det muligt, at det, der sker i dit liv, ikke bare skyldes en sum af tilfældigheder? Er det muligt, at der virkelig findes en Gud, som styrer historiens gang? Er det muligt, at denne Gud vil have noget med dig at gøre?


Skrevet af:
Martin Ramlov

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også