13.11.2000 12:00 Alder: 24 yrs
Kategori: Kristenlivet, Menneskelivet

Skrevet af:
Ellen Kappelgaard

Er livet tomhed?

Giver kristendommen ikke kun livet efter døden mening? Jeg ved, at meningen med livet er at leve i et tæt forhold til Gud. Men det forhold kan jo først blive rigtig tæt på den nye Jord. Hvad er så meningen med at være på denne Jord? Er det hele ikke bare tomhed hernede? Hvordan kan kristendommen gøre min måske lidt trivielle hverdag her på Jorden meningsfuld?

Svar:

Forberedelses- og missionstid

Du har fuldstændig ret i, at meningen med livet er at leve i et tæt forhold til Gud, og at dette forhold først bliver fuldkomment i Himlen. Tiden her på Jorden er en slags forberedelses- og missionstid. Som kristen får du på en særlig måde lov til at glæde dig over Guds skaberværk (naturen, mennesker, videnskaben) (også selv om der er mange skrøbeligheder), også ved at dygtiggøre dig og bruge dig som den Guds skabning, du er, og glæde dig over at være med i Guds menighed allerede her (også selv om der er mange fejl). Også det er en forsmag på det, som skal komme. Prøv at give dig selv lov til at se dine omgivelser i det perspektiv. Og så får du - ikke mindst - lov til her at have en tid til at fortælle dine medmennesker om det, du selv har fået lov at kende: "At Jesus er kommet for at frelse alle mennesker." Gud vil, at alle mennesker skal frelses. Også derfor har han sine troende børn her på Jorden, i stedet for at skynde sig at tage dem hjem til sig med det samme!

Håber disse eksempler kan være med til at kaste lys ind over din hverdag, som desværre let kan blive en trædemølle også for en kristen.


Skrevet af:
Ellen Kappelgaard

Lagt på nettet 13.11.2000

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også