04.09.2000 12:00 Alder: 24 yrs
Anna-Kathrine Thunbo Pedersen

Skrevet af:
Anna-Kathrine Thunbo Pedersen

Hvad siger Bibelen om oralsex?

Hvad siger Bibelen om oralsex?

Svar:

Oralsex nævnes ikke i Bibelen. Vi må altså støtte os til, hvad Bibelen i øvrigt siger, hvis vi skal forsøge at finde en bibelsk holdning til oralsex.

Overordnet gælder det, at et intimt, seksuelt forhold mellem to mennesker er forbeholdt ægteskabet. Hvordan det forhold så ellers bør udmønte sig i praksis, står der ikke helt så meget om. Der er altså en vis frihed. En frihed under ansvar, naturligvis.

I alle forhold opfordrer Bibelen os til at omgås kærligt og omsorgsfuldt med vores næste. Det betyder at vi tager hensyn

til vedkommendes behov og indstilling. Så i et ægteskab må de to ægtefæller snakke sammen for at finde ud af, hvordan de kan være sammen seksuelt på en måde så ingen af dem bliver krænket eller tvunget.

Det er godt med en gensidig vilje til at respektere hinanden. Og hvis det er rettesnoren, kan man jo sagtens være opfindsom. Oralsex vil være okay for nogle ægtepar, og for andre vil det ikke. Hvert par må selv finde frem til løsningen for dem.


Anna-Kathrine Thunbo Pedersen

Skrevet af:
Anna-Kathrine Thunbo Pedersen

Lagt på nettet 04.09.2000

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også