11.07.2021 15:51 Age: 3 yrs
Lilian Holm Kofod

Skrevet af:
Lilian Holm Kofod

Vind eller forsvind

Ét mål kan give sejren i den ene fodboldkamp og ikke være nok i den anden. Én mands død har givet sejr til alle, der vil have den

I disse dage ruller fodboldfeberen over Europa. Det gik et chok gennem hele verden, da Christian Eriksen kollapsede på banen. Siden har de danske drenge haft en historisk opbakning fra nær og fjern.

Desværre var det ikke nok i semifinalen, hvor både spillere og roligans ellers kæmpede heroisk.

For de kan score nok så mange mål og spille den flotteste kamp nogensinde, men det er ikke nok, hvis modparten scorer bare et mål mere.

Findes det perfekte liv?

Jeg kom til at tænke på, at nøjagtigt sådan er det med Gud og himlen.

Det handler om at vinde.

Men hvad er målet, vi skal opnå?

Målet er at komme i himlen, når livet her er slut. For at komme der, skal vi være 100% fejlfri. Intet mindre er godt nok!

Er der fejl i mit liv, når jeg ikke målet. Da Jesus præsenterede mennesker for dette, sagde de til hinanden: ”Det er hård tale”. Ja, det er det uden tvivl. Men tænk, hvis det rent faktisk er sandt?

I så fald er det ikke nok, at jeg gør det så godt, jeg kan. I den situation forlanger Gud rent faktisk mere, end jeg kan levere.

Hvem kan så blive frelst? Det spurgte disciplene Jesus om. For det perfekte liv findes jo ikke!

Jesus er det perfekte liv

Heldigvis er der gode nyheder i Bibelen: Jesus har vundet kampen for mig. Han levede det perfekte liv. Da han døde på korset, vandt han en sejr, som han tilbyder mig kvit og frit. Det er vildt. Når jeg tror på ham, har jeg alt, hvad jeg kan ønske mig inklusiv det perfekte liv, som giver adgang til himlen.

Vil du også gerne have del i hans sejr? Så kan du læse mere i artiklen Kan vi få fuld sejr over synd?


Lilian Holm Kofod

Skrevet af:
Lilian Holm Kofod

Lagt på nettet 11.07.2021

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også