20.05.2009 12:00 Age: 11 yrs

Skrevet af:
Peter Guldager Dahl

Tænk, du har vundet

65 millioner gode, danske kroner kan i aften tilfalde en nordbo, der har købt en kupon til aftenens lotto-trækning. Hvis altså han ikke bare er heldig, men rigtig heldig. Men verdenshistoriens største gevinst kræver hverken held eller lotto.

Lotto

Med den klatskilling af en præmiesum kan man altså få mange gode sager og gøre meget godt. Så selv om jeg godt ved, at chancen for at løbe med hele dynen er forsvindende minimal, har jeg givet mit held en chance, som de siger i reklamerne, og købt en kupon til i aften. For er der nogen af os, der ikke gerne vil være styrtendes rige med et slag?

Til glæde og til liv

Jeg er på det rene med, at der næppe bliver nogen milliongevinst til mig i aften. Og det gør egentlig heller ikke så meget. For hvad skal man i virkeligheden med Danmarks største lotto-gevinst, når man allerede har verdenshistoriens ultimativt største gevinst: Evigt liv!

Jesus sagde engang: Den, der hører mit ord og tror ham, som har sendt mig, har evigt liv! (Johannesevangeliet 5,24).

Større bliver det da ikke! Og det er ikke engang en gevinst, jeg skal gå og vente på, går ind min konto, før jeg kan gå i gang med at frådse løs af den. Jesus fortsætter nemlig med at sige, at hvis vi tror på ham, så er vi gået fra døden til livet; så ér det evige liv allerede startet!

Giv din Jesus en chance

I aften er der nok en del flere, der har købt en lotto-kupon, end der plejer at være om onsdagen. Og det betyder gerne, at gevinsterne bliver så meget desto mindre. Den gevinst, der er ved at tro på Jesus er radikalt anderledes: Der er ubegrænsede mængder evigt liv til alle, der giver Jesus en chance!


Skrevet af:
Peter Guldager Dahl

Lagt på nettet 20.05.2009

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også