25.07.2012 12:00 Age: 8 yrs

Skrevet af:
Peter Guldager Dahl

Spise med reprise

Mine madvaner er ret kedelige. Der bliver konfirmeret mange rugbrødsmadder med spegepølse eller leverpostej her. Til frokost, aftensmad eller natmad - det er ligegyldigt. Hvis mit køkken var en tv-kanal ville de sende de samme 3-4 programmer i døgndrift, uge ind og uge ud.

Rugbrød

Jesus sagde, at mennesket ikke kan leve af brød alene. Men han mente altså ikke, at vi skal have en variet kost. Det var vores åndelige spisevaner, han tænkte på. Vi er nødt til at fylde os med Guds ord for at overleve. Den enkleste måde at gøre det på er at læse i BIbelen.

Jeg stikker indimellem for afvekslingens skyld en forårsulle ind her, og et branket spejlæg med HP Sauce ind der. Og det er godt nok, billigt og effektivt. Jeg er tilfreds, sålænge jeg ikke går sulten i seng.

For nogle er det helt uvant at læse i Bibelen, og hvert nyt kapitel vil være en ny, spændende ret, mens garvede bibellæsere nok vil sukke efter lidt mere variation i kosten og have lyst til at springe de velkendte steder over. Men når det kommer til vores åndelige velvære, så må vi ikke levne. Guds ord er til for at blive spist op, hver gang det bliver serveret.

Vi skal have en varieret kost, men det gælder ikke nødvendigvis med vores åndelige føde. Her må tingene gerne siges, læses og høres igen og igen og igen ... 


Skrevet af:
Peter Guldager Dahl

Lagt på nettet 25.07.2012

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også