14.10.2017 13:08 Age: 7 yrs
Steffen Birkmose

Skrevet af:
Steffen Birkmose

Næsetippen peger på Guds kraft

Hvis jeg kigger ind i mit eget liv, så er det ikke altid nemt for mig at se, hvor Guds kraft er henne


Foto: Nigel Swales

Jeg har erfaret, at når jeg skal se efter Guds kraft, så bliver det nemmere, hvis jeg kigger ud over egen næsetip. (Se artiklen Hvor er Guds kraft henne).

Hvis jeg kigger ud, så kan jeg se, at Gud virker mange forskellige steder, og jeg vil gerne vise et par af dem

Hvor oplever jeg Guds kraft?

Guds kraft oplever jeg meget konkret, når jeg hører min far fortælle om, hvordan der i deres lille sognekirke kommer mange flygtninge til kirken. Og det sker ikke kun i deres kirke, mange kirker i Danmark oplever en vækkelse blandt flygtninge.

Det fascinerer mig, hvordan Gud kraft kan forandre og bruge os. Jeg deltog sidste år i et kursus om kristendom ved min kirke, og i denne sæson er en af deltagerne blevet leder af det.  Ved kurset var der en, som havde oplevet at blive helbredt for kræft. Vi havde en læge ude og vise os billederne. Det var vildt at stå med billeder, der dokumenterede at kræften havde været der, og at den var forsvundet.

Guds kraft ser jeg, når jeg går igennem byen. Der kan jeg se, hvordan Gud har givet mennesker en skaberkraft. I stedet for kaos, så ser jeg flotte huse, brolagte gader, og bare masser af kreativitet. Guds kraft ser jeg i naturen. Her kan jeg se Guds skaberkraft for alvor – specielt der hvor naturen er vild, og mere eller mindre selv får lov til at bestemme slagets gang.

Det største kan virke skjult

Det største i mit liv, oplever jeg usynligt. Jeg er blevet tilgivet for det, jeg har gjort forkert. Det der var og er min skyld, har Jesus taget straffen for, og jeg blev fri. Der hvor Guds kraft er størst, kan jeg ikke se konkret – det må jeg stole på. Jeg kan se, at Gud er til, så jeg må stole på, at det, han har sagt i Bibelen, er sandt, og der står:

”For således elskede Gud verden, at han gav sin enbårne søn, for at enhver, som tror på ham, ikke skal fortabes, men have evigt liv.” (Johannesevangeliet kapitel 3, vers 16)


Steffen Birkmose

Skrevet af:
Steffen Birkmose

Lagt på nettet 14.10.2017

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også