29.09.2019 17:18 Age: 5 yrs
Lilian Holm Kofod

Skrevet af:
Lilian Holm Kofod

Jesus er Guds høre-implantat

Vi er født døve overfor Gud, men Jesus gør os i stand til at høre Gud og lære ham at kende 

Foto: Tony Alter on flickr

I TV2-nyhederne kunne man en morgen møde en pige, der var født så døv, at hun ikke engang kunne høre en motor på en flyvemaskine, selvom hun stod lige ved siden af.

Pigen, der nu er 13 år, har fået indopereret et implantat i øret, der gør hende i stand til at høre. Det har givet hende en helt ny fremtid.

Det virker på den måde, at man opererer en lille modtager ind i øret. Man skal derefter gå med en ydre del bag øret. Den ydre del opfanger signaler og sender dem videre til modtageren. Herved er det muligt, at døve kan høre!

Døv for Gud – nu med Jesus-implantat

Jeg kom til at tænke på, at i virkeligheden er vi alle født døve i relationen til Gud. Ved syndefaldet tabte menneskeheden evnen til at høre Gud, og desværre er det gået i arv til alle mennesker lige siden.

Jesus er et åndeligt høre-implantat. Han kan gøre os i stand til at være i en relation til Gud, hvor vi kan høre ham. Helt konkret får vi et Jesus-implantat ind i vores liv ved dåben.

Et høre-implantat virker kun, hvis man også bærer senderen bag øret. På samme måde er det med Jesus-implantatet. Når vi lever vores liv sammen med ham, lærer vi den Gud at kende, som vi var døve overfor. Lukker vi Jesus ude, hører vi ikke Gud.

Når man får indopereret et høre-implantat af samme type som pigen på TV2, bliver man samtidig medlem af en familie, som er verdensdækkende. Et fællesskab, der blandt andet bliver brugt til at mødes med andre, der også var døve, men nu kan høre.

Jeg vil gerne invitere dig med i Jesus-familien. Det er for dig, der gerne vil høre Gud og lære ham at kende.

Håber vi ses.


Lilian Holm Kofod

Skrevet af:
Lilian Holm Kofod

Lagt på nettet 29.09.2019

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også