18.02.2008 12:00 Age: 13 yrs
Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

Ikke spor sporløs

I tv-programmet Sporløs oplevede vi forleden, at Sahra fra Colombia, der blev bortadopteret 24 timer gammel, så sin mor for første gang. Sahra sagde forinden, at hun i hele sit liv i Danmark stort set hver eneste dag havde tænkt på: "Hvem er min mor?" og "Hvorfor gav hun mig bort?"

Spor i sandet

Da Sahra fandt sin mor, sagde hun: "Det kan godt virke dumt, at jeg ikke rigtig troede på, at hun elskede mig. Men nu er jeg 100% sikker på det!".

Dejligt.

Savnes: mor (eller far)!

Selvfølgelig kan jeg ikke helt sætte mig ind i Sahras følelser. Selv om min barndom også har været kompliceret, er det på en anden måde. Men jeg mærkede, at Sahras følelser ramte de følelser jeg havde, da jeg som 17-årig for første gang begyndte at arbejde med, at Gud var min Far. Min biologiske far døde, inden jeg nåede at blive så gammel, så jeg bagefter kan huske at have set ham. Jeg gik ikke hver dag og tænkte på det med en far. Men da jeg pludselig fik en far (nemlig Gud) begyndte jeg at kunne mærke, hvor meget jeg faktisk havde savnet sådan én hver eneste dag!

Han elsker mig

Gud havde ikke givet mig bort da jeg var spæd. Tværtimod havde han mødt mig i dåben - men det anede jeg jo ikke noget om. Men mit liv havde indtil da været levet, uden at jeg havde mødt ham bevidst. Da jeg mødte ham, havde jeg samme tvivl som Sahra: "Elsker han mig?" Det tog lang tid at blive 100% sikker på et "Ja" - det var ligesom for stort for mig. Og selv i dag - mange år efter - kan det undertiden være et spørgsmål, der dukker op og skal besvares igen. Men hver gang må jeg stole på, at når han siger det, så passer det! Min himmelske Far elsker mig.

Spor

Gud er ikke sporløs - han har lagt mange spor ud, så vi kan finde tilbage til ham. Men nogle gange må der en "Louise Wolff" (vært på Sporløs) til at hjælpe et menneske med at finde tilbage til sin himmelske Far - jeg kunne nævne navnene på de mennesker, der hjalp mig.

Louise slutter med at sige om Sahra: "Hun fandt ikke alene sin mor, men en hel kæmpestor familie!" Jeg oplevede også som 17-årig at jeg pludselig fik en helt ny kæmpestor familie: alle de andre, der også havde fundet deres himmelske Far! Det var noget af det allermest dejlige og overvældende for mig den gang - og i dag.


Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

Lagt på nettet 18.02.2008

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også