12.08.2018 18:48 Age: 6 yrs
Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

Anklageren og redningsmanden

Mange misforstår desværre, hvad der skal til for at blive frelst. De har ikke set, hvad Jesus siger om bøgerne på dommens dag


Jeg støder meget ofte på en frygtelig misforståelse. Folk tror, at kristendommen går ud på, at man skal leve så godt et liv, at man kan blive frelst bagefter. Denne misforståelse er godt støttet af de mange tegneserier, hvor Sankt Peter sidder og skal bedømme, om folk må komme ind i Himlen eller ej.

Man forestiller sig en afvejning af ens liv: det gode og det onde. Og hvis der er mere godt end ondt, ender man i Himlen, ellers går det den gale vej. Mange trøster sig dog lidt med, at de er ikke værre end alle andre – nok i virkeligheden sådan lidt over middel, og det må vel række.

Bøgerne

Gud ser helt anderledes på det. I den allersidste åbenbaring fra Jesus, der er skrevet ned i Bibelen, fortæller han, hvordan virkeligheden vil være. På dommens dag vil alle ganske rigtigt blive dømt ud fra nogle store bøger. I disse bøger er hele mit liv noteret – både det, jeg gjorde og det, jeg aldrig fik gjort. Satan elsker disse bøger.

Jesus kalder ham for ”Anklageren”. For Satan ønsker at anklage os over for Gud, så Gud bliver nødt til i sin retfærdighed at dømme os bort fra Himlen. Og når vi dømmes efter bøgerne, er der ingen, der holder mål. Ingen vil blive frelst.

Jesus-bogen

Men Jesus fortæller om en anden bog, der skal åbnes den dag. Hans bog. Her står navnene på alle dem, der bliver frelst. Det er totalt ligegyldigt, hvad der står om mig i alle de forskrækkelige bøger. Står mit navn i Jesus-bogen, så er jeg frelst!

Hvordan kommer mit navn i den fantastiske bog? Simpelthen ved, at jeg i dette liv beder til Jesus: ”Jeg kan ikke frelse mig selv! Tilgiv mig! Du har jo betalt for mig, da du døde på korset!” Og Jesus smiler og skriver mit navn i den vidunderlige bog.


Sprint Aagaard Korsholm

Skrevet af:
Sprint Aagaard Korsholm

Lagt på nettet 12.08.2018

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også