22.01.2022 16:42 Alder: 202 days
Morten Stubkjær Klausen

Skrevet af:
Morten Stubkjær Klausen

Tro som et sennepsfrø

Apostlene sagde til Herren: »Giv os en større tro!«

Fra søndagens tekst i kirkerne:

Lukasevangeliet kapitel 17,vers 5-10

 

Har du nogensinde set et sennepsfrø? Det har jeg ikke, kun læst om det og set det på nettet. Men jeg har lært, at det er et meget lille frø, der virkelig kan blive til noget. Det udvikler sig til en plante, som spreder sig ret hurtigt. I Israel f.eks. kan man tilsyneladende se hele bjergskråninger dækket af dens gule blomster.

Planten kan bruges som krydderi, medicin eller olie eksempelvis og har givet fuglene beskyttelse, fordi den bliver til et næsten uigennemtrængeligt krat, når sommeren tørrer den ud.

Da Apostlene sagde til Jesus, at han skulle give dem en større tro, gav han udtryk for, at deres tro i stedet skulle være som et sennepsfrø, for troen er ikke stor og prangende, men den giver krydderi til hverdagen og medicin til sår, som livets slag efterlader. Vigtigst af alt: Troen er en tillid til, at Jesus, som den peger på, er den eneste vej til frelse fra dom og fortabelse.


Morten Stubkjær Klausen

Skrevet af:
Morten Stubkjær Klausen

Lagt på nettet 22.01.2022

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også