17.08.2011 12:00 Alder: 9 yrs

Skrevet af:
Peter Guldager Dahl

Skatten i himlen

For tiden kan man ikke åbne en avis, en nyhedskanal i tv eller en nyhedsside på nettet, hvor der ikke står noget om finans og økonomikrise på forsiden. For lidt siden så jeg sågar, at nogle aktiekursers fald var blevet til Breaking News. Jeg er bange for, de fleste har glemt Jesu formaning om at samle sig skatte i himlen.

Finanskrise

Der er vist ingen bibelske argumenter imod at have orden i sin økonomi og derfor også interessere sig for aktiekurser og den slags, men på den anden side, så bør der også lyde alarmklokker, når dykkende aktiekurser kan rydde forsiden på de store, mainstream-medier.

Jesus siger, at vi skal samle os skatte i himlen. Det betyder ikke, at vi skal leve særlig fromt, så vi får en eller anden fed bonus i himlen. Der er nemlig ingen juniorsuiter og superior-værelser i Hotel Himmelbo, som man kan gøre sig særlig fortjent til.

Når Jesus formaner os til at samle skatte i himlen, så handler det nemlig ikke om, hvordan vi skal få det i himlen, men om, hvordan vi skal leve på jorden. Hvis vi er travlt optagede af jordiske skatte, så er der fare for, at vi går glip af skatten i himlen. Jesus vil have os til at rette blikket mod himlen - hvis det at have et evigt liv sammen med Jesus, er det der har virkelig værdi for os, så vil det også være evangeliet, der vil fylde vores iver og hjerte, mens vi lever på jorden.

Jeg tror, det er OK, at vi sørger for at kunne svare enhver sit. Men vi skal ikke bekymre os om penge, Skat og materialistiske goder. Vi skal se frem mod skatten i himlen - så får vi alt andet i tilgift.


Skrevet af:
Peter Guldager Dahl

Lagt på nettet 17.08.2011

comments powered by Disqus

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym.

Når samtalerummet er åbent ser du denne fane i bunden af siden:

Læs også