30.07.2021 23:46 Alder: 3 yrs

Skrevet af:
Anne Kathrine Wagtberg Hansen

Sjæl i nattøj

Hjem er for de fleste lig med, at kroppen kan slappe af. Gud tilbyder et hjem, hvor selv sjælen kan slappe af 

Mor og barn i vindueskarm

I løbet af ferien har jeg tænkt over dette med “at komme hjem”. Vi kan have meget forskellige oplevelser af rent faktisk at komme hjem – enten til os selv eller der, hvor vi oprindeligt kommer fra. Men den oplevelse, vi beskriver som “at komme hjem”, er næsten altid positiv. Måske fordi den rummer fornemmelsen af de sænkede skuldre, fortroligt kendskab gennem mange år, vittigheder, der rækker langt tilbage, at opleve fred og mærke roen til at trække vejret langt ned i maven.

Måske er det også noget med at græde ud over, hvad andre gjorde mod mig. Foran kærlige øjne at acceptere at noget var mit ansvar og min skyld. Tage livet ind som det blev på godt og ondt. Vove pelsen og se dagen i morgen i øjnene med håb og fornyet mod.

En god far

Gud tilbyder os et hjem – et hjem, vi kan hvile og vokse i. Et sted hvor sjælen kan gå rundt i nattøj, såvel som at prøve kræfter med nye sider af os selv og tilværelsen.

Han vil være den far, nogen har haft, og andre har ønsket sig. Han tilbyder hvile og udfordring, fællesskab og tid for os selv. Han er en god far, og han ved, at alle behøver et sted, hvor vi både kan være i fred og være sammen med andre. Og frem for alt: Han tilbyder sig selv. I Bibelen står der, at Guds ønske om at skabe et hjem for os og sammen med os var så stort, at han sendte Jesus for at gøre det muligt. Vi er elskede, ønskede og valgt til i den allerdybeste forstand.


Skrevet af:
Anne Kathrine Wagtberg Hansen

Lagt på nettet 30.07.2021

Samtalerum

I Samtalerummet kan du chatte direkte med en troende og erfaren kristen. Det er helt privat og du kan være anonym. Hold øje med den grønne bjælke i bunden af siden med en taleboble, der har teksten: "Ønsker du en snak? Vi sidder klar lige nu"

Læs også